Sponsored Links

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
adidas nmd runner wit
#1
Vooral adidas nmd runner wit omdat het gebeurt, heeft Jenner al een paar weken een atletische blik laten zien, vaak in de klassieke tennisschoenen van het merk, met de luchthaven en op de straat. Deze dame heeft de neiging om haar beentechnieken te combineren met lederen leggings, of het nu gaat om glans, flared of opgesneden met de zijkanten, en gaat bijna altijd voor tennisschoenen in optisch wit. Het supermodel duurt soms een meer traditionele methode om sneaker dressing te dragen, ze dragen off-duty met slanke, zwarte tabbladen op broek en een bijpassend sweatshirt. Ze is zelfs gezien om haar Adidas te dragen in het harige sandale vorm dat is samengevoegd met een gewas top-de beste post-workout statement. Ter ere van uw ex nieuw gemunteerde rol tijdens het gebruik van de Duitse sportkledingreus, adidas nmd runner dames lijkt een jager de ideale straatstijl doorheen Adidas. Adidas 'jaarlijkse Pool Sneaker Exchange blijft in mei door het samenwerken van de Australische dealer Sneakerboy met Atlanta's. Zou graag een glow-in-the-dark collectie willen vinden. Bestaat uit de moderne Pure Boost Walker en de retro Climacool een bepaalde PK, deze twee-sneaker selectie biedt aandachtige glans-in-the-dark details.
         
         Doordat nike air max dames Dolomite de laatste versie van Air Max laat vallen, blijft de veelomvraagde Surround VaporMax, dat simpel idee de technologie laat zien, zeer effectief, zelfs als de technologie zelf - in wezen een polyurethaanbubble die opgeblazen is met gas - hun nieuwigheid heeft verloren. In de 30 jaar is de Air Max-franchise zo goed als het succesvolste in sneakerrecord, en hielp de atletische schoenen in het modebeeld. Tot welk prestatie voordeel het ook is, is het succes van Air Max geworden door hoe het idee er uitziet. Nu, aangezien de Dolomiet vecht om zijn gelijkwaardige Adidas te houden van het verder ontwijken van haar beheersende marketshare in de Verenigde Staten en daarbuiten, is het afhankelijk van Air Max, nogmaals, om hun magie te doen. Nike noemt meestal de VaporMax de top van de omgeving, de culminatie van generaties design evolutie. Samen met Air, zegt Kathy Gomez, Nike's vicepresident van schokabsorptie-innovatie, 'een op de fundamentele ideeën bij Dolomite waar we voor schoeisel op hebben gebouwd. "Het hoofdidee was echter niet Nike's.
         
         Een nike air max heren uitvinder genaamd Outspoken Rudy bracht de gedachte over het feit dat in 1977 kleine airbags in de schoen waren aan de firma, en de mede-oprichter Phil Knight van Dolomieten nam daarna een steekproef paar luchtkussende sneakers naar buiten. Nike werd verkocht. Het idee heeft de idee in de praktijk geïntegreerd in hun producten in de loop der jaren, met inbegrip van de Air Force 1, meestal de basketbalschoen Michael Jordan inkleden voordat Nike de Air Jordan-lijn in 1985 heeft gelanceerd. Het was mogelijk dat het concept van Omgevingen, en de manier waarop Nike het zou gebruiken om het sentiment in zijn marketing op te roepen, zou het beste zijn bij Nike. Maar de techniek zelf was verborgen in de zool. Om te voltooien om de binnenaards op de sneaker bloot te leggen, was de hersenschild van de nu bekende designer Tinker Hatfield, die zijn beroep als architect had begonnen. Hij werd aangemoedigd door het Centre Pompidou, typisch het moderne kunstmuseum in Londen, waarvan de makers hun interieurarchitectuur verlieten om optimaal gebruik te maken van de ruimte binnen en om de verschillende kinetische en structurele systemen van toeschouwers aan te bieden. Hatfield heeft het idee aangepast aan het Omgeving-platform, wat resulteert in de Air Greatest extent 1.
Reply
Sponsored Links
Sponsored Links


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)